VAN / ERCİŞ - Uncular Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla karşıladık. Bu kutlu günü bizimle paylaşan Veli Öğrenci ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

RAM merkezi tarafından velilerimize *Çocuklarda mahremiyet ve cinsel eğitim* konusunda seminer verildi.

Öğretmelerimizle merkeze yönlendirilecek öğrenciler ve yönlendirme aşamasında yapılması  gerekenler hakkında bilgilendirme yapıldı. Okulunu ziyaret eden çalışanlara ve katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eşzamanlı deprem tatbikatını okulumuzda gerçekleştirdik. Tatbikatı gereken sürede ve herhangi bir sorun yaşamadan öğrenciler ve öğretmenlerimizle birlikte tamamladık.

Eyl

Sayın Kaymakamımız Murat Karaloğlu okulumuz ziyaret etti. Okul hakkında gerekli bilgileri okul müdürümüz Mehmet Galip Zorlu kendisiyle paylaştı.
Kaymakamımıza ziyareti ve öğrencilerimize hediyeleri için teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı Öğretmenimiz Betül Fidan Doğan'ın öncülüğünde hazırlanmış olan sürpriz kutlama videosunu annelerimize hediye ediyoruz.

Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrenci ve öğretlerimizin sağlığı için hafta sonu idaremiz tarafından Ana sınıfı ve öğretmenler odası boyandı, öğrenci masaları zımparalanıp verniklendi.

Eyl

Öğrencilerimizin okul bahçesinde daha eğlenceli vakit geçirmesi ve sosyal etkiliği arttırmak adına bahçe zemini boyama çalışmasını Sayın İdaremiz ve diğer çalışanların yardımıyla tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Gösteride emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize, katılım sağlayan velilerimize ayrıca programı organize eden Zeynep Gökçe AVCI öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimize sınav puanı ile yerleşebilecekleri okullardan Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Sevim Kürüm Anadolu Lisesi ve

Şehit Polis Ali Hamuryiyen Kız Anadolu İmamhatip Lisesine tanıtım ve motivasyon gezisi gerçekleştirdik.

Öğrencilerimize eşlik eden Okul Müdürümüz Mehmet Galip ZORLU ve Rehber öğretmenimiz Sümeyye ÖLMEZ'e teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma töreni okulumuzda gerçekleştirildi.

Aynı zamanda okulumuzda düzenlenen resim yarışamasında derece alan öğrencilere ödülleri verildi.

Enerji Verimliliği Haftası