VAN / ERCİŞ - Uncular Ortaokulu

Mehmet Galip ZORLU 05068896504
Uncular Köyü Erciş/VAN
Vizyon
İlimiz İlk-Orta Okulu okullar arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi a kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatansever demokratik, insan haklarına saygılı, çağdaş gelişime ve değişime açık, araştırmacı, hoşgörülü, sosyal ilişkilerde başarılı, doğal dengeyi korumayı ilke edinen ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan, öğrencileri kendi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi hedefleyen UNCULAR İLK-ORTAOKULUYUZ.
Öğretim Şekli :ikili öğretimdir, 8 derslik bulunmaktadır.
kalorifer
Öğretmen Servisi
ilçeden öğretmen servisimiz mevcuttur.
Uncular Mahallesi
ilçe merkezine uzaklık 16 km İl merkezine ise uzaklık 116 km